An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner
Ma 2018. augusztus 17., péntek, Jácint napja van. Holnap Ilona napja lesz.

Közlemények

Kedves Kistérségi Fiatalok!

Bizonyára nem először látogattok a Homokháti Kistérség ifjúsági portáljára!

A portál célja, hogy mindannyiunk számára elérhetővé tegye a szomszédos települések ifjúsági programjait. Emellett pedig olyan hasznos célt is szolgálhat számotokra a honlap, mint a nyertes pályázatokból megvalósuló programok népszerűsítése.

Mindannyiunk örömére, egyre több ifjúsági szervezet küldi be az ifi rendezvényekről szóló híradásait, és a települési ifjúsági élet kapcsán született cikkeit.
Hogy ez a színes program kavalkád még színesebb legyen, kérünk Titeket, küldjétek el őszi programajánlótokat, továbbá a helyi újságokba általatok írt vagy rólatok szóló cikkeiteket.
Ezekkel a Hírek, Rendezvénynaptár és a Sajtó rovatokat gazdagítjuk.

A „Lehet, hogy érdekes számodra” rovatba olyan írásokat várunk Tőletek, amelyeket Ti, fiatalok ajánlanátok a többiek figyelmébe.

A nyár végén pedig biztosak vagyunk abban, hogy a fotó archívumotok rengeteg izgalmas és emlékezetes képpel gyarapodott.
Ezeket a fotókat a portál Galéria rovatában tesszük közzé.

A megjelenítetni kívánt anyagokat elküldhetitek az ifjusag.homokhat@gmail.com címre.

 

Bejelentkezés

Hirlevél archívum

Eseménynaptár

Utolsó hónap augusztus 2018 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 31 1 2 3 4 5
week 32 6 7 8 9 10 11 12
week 33 13 14 15 16 17 18 19
week 34 20 21 22 23 24 25 26
week 35 27 28 29 30 31
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

6787 Zákányszék, Lengyel tér 1.
e-mail:   Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
   Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

A 2002. január 18.-án lezajlott választások után megalakult a Zákányszéki Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat, azaz a ZIÖ. A megalakulás óta tevékenyen működünk, kirándulásokat, bulikat, különböző programokat szervezünk, valamint a fiatalok érdekeit képviseljük a községi önkormányzat munkájában.

A jelenlegi Zákányszéki Gyermek és Ifjúsági Önkormányzatot 2007. február 23-án választották meg a település 14-26 év közötti fiataljai. A megválasztott Önkormányzat azóta aktívan tevékenykedik. Részt veszünk a falu rendezvényeinek megszervezésén és lebonyolításában.

Czékus Kitti   Ifjúsági Polgármester
Veszelka Krisztina  képviselő
Daka Ervin   képviselő
Papp Eszter   képviselő
Ördögh Dániel  képviselő
Szabó Anikó   képviselő
Szabó Attila   képviselő
Szekeres Dóra  képviselő


A szervezet kisebb nagyobb változtatások után vette fel jelenlegi formáját. (A továbbiakban ZIÖ.) Azóta is tevékenyen működik, kirándulásokat, bulikat, különböző programokat szervez, valamint a fiatalok érdekeit, céljait képviseli a községi önkormányzat munkájában.

Főbb feladataink:
- Közösségformálás a fiatalok körében,
- hasznos szabadidő eltöltési lehetőségek biztosítása,
- a fiatalok érdekeinek, céljainak képviselete a községi önkormányzat munkájában,
- a falu fejlesztése és szépítése, hagyományainak ápolása, az épített- és a természeti környezet védelme,
- közösségi tér biztosítása a helyi fiatalok számára.

ZIÖ:
Cím: 6787 Zákányszék, Lengyel tér 7.
Honlap: www.zakanyszek.hu
e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Képviselői:
Ifjúsági polgármester     Ifjúsági referens
Czékus Kitti        Tanács Gábor
e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.      e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
Tel: 30/ 613-3700      Tel: 62/590-010
Legjelentősebb és már 6 éves múlttal rendelkező programunk a Tavaszcsalogató.

Ez egy egész napos szabadtéri, majális kellegű rendezvény, melynek szervezésében és kivitelezésében központi szerepet töltenek be a helyi fiatalok, közelebbről a Zákányszéki Ifjúsági Önkormányzat tagjai.
Sok helyi- és környékbeli fiatalok által alkotott csoport, együttes lép fel a nap során.
Hagyományőrző és szórakoztató programok egyaránt műsorra kerülnek. A gyermekeket egész nap ügyességi feladatok, játszóház, hennafestés, kézműves foglalkozások és szórakoztató programok várják, miközben a felnőttek is megfelelően kikapcsolódhatnak. A közép korosztálynak szórakoztató-, kulturális- és egészséges életmóddal kapcsolatos programokat nyújt a Tavaszcsalogató, míg az idősebb korosztályhoz tartozók hasznos információkat szerezhetnek a különböző gépi és lovas bemutatókon.
A program eredményeiből az ifjúsági önkormányzat tagjai, és a segítő önkéntesek is részesülnek hiszen fejleszthetik szervező- és kommunikációs készségeiket, tapasztalatokat szerezhetnek a másokkal történő együttműködés, munkálkodás területén.
A fiatalok tehát a szervezésben, az előkészületekben és az utómunkálatokban is tevékenyen részt vesznek, ezzel is felkészítve őket a közösségi életben való részvételre.
A Tavaszcsalogató egy évek óta sikeres ifjúsági rendezvény Zákányszéken, melyet az elkövetkezendő években is megrendez a Zákányszéki Ifjúsági Önkormányzat.
Szeretettel várunk Benneteket is programjainkra!


Zákányszék,
2008. március 11.

Utoljára frissítve (2008 március 12. (szerda) 01:57)