An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner
Ma 2018. augusztus 17., péntek, Jácint napja van. Holnap Ilona napja lesz.

Közlemények

Kedves Kistérségi Fiatalok!

Bizonyára nem először látogattok a Homokháti Kistérség ifjúsági portáljára!

A portál célja, hogy mindannyiunk számára elérhetővé tegye a szomszédos települések ifjúsági programjait. Emellett pedig olyan hasznos célt is szolgálhat számotokra a honlap, mint a nyertes pályázatokból megvalósuló programok népszerűsítése.

Mindannyiunk örömére, egyre több ifjúsági szervezet küldi be az ifi rendezvényekről szóló híradásait, és a települési ifjúsági élet kapcsán született cikkeit.
Hogy ez a színes program kavalkád még színesebb legyen, kérünk Titeket, küldjétek el őszi programajánlótokat, továbbá a helyi újságokba általatok írt vagy rólatok szóló cikkeiteket.
Ezekkel a Hírek, Rendezvénynaptár és a Sajtó rovatokat gazdagítjuk.

A „Lehet, hogy érdekes számodra” rovatba olyan írásokat várunk Tőletek, amelyeket Ti, fiatalok ajánlanátok a többiek figyelmébe.

A nyár végén pedig biztosak vagyunk abban, hogy a fotó archívumotok rengeteg izgalmas és emlékezetes képpel gyarapodott.
Ezeket a fotókat a portál Galéria rovatában tesszük közzé.

A megjelenítetni kívánt anyagokat elküldhetitek az ifjusag.homokhat@gmail.com címre.

 

Bejelentkezés

Hirlevél archívum

Eseménynaptár

Utolsó hónap augusztus 2018 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 31 1 2 3 4 5
week 32 6 7 8 9 10 11 12
week 33 13 14 15 16 17 18 19
week 34 20 21 22 23 24 25 26
week 35 27 28 29 30 31
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

Szatymazi Fiatalok Társasága

Cím:     

 
  Szatymazi Fiatalok Társasága

Dózsa György utca 42.

Szatymazi Fiatalok Társasága

Szatymaz

Szatymazi Fiatalok Társasága

Csongrád

Szatymazi Fiatalok Társasága

6763

Szatymazi Fiatalok Társasága

Telefon:

Szatymazi Fiatalok Társasága

62/583-520

Szatymazi Fiatalok Társasága

Fax:

Szatymazi Fiatalok Társasága

62/583-520

Szatymazi Fiatalok Társasága

Információ:

Szatymazi Fiatalok Társasága

Elnök:
Szatymazi Fiatalok Társasága

Kálmán János

 

A Szatymazi Fiatalok Társasága (SZAFT) 2002 őszén helyi fiatalokból alakult meg. Bejegyzésére azonban 2003 decemberében került sor. Az egyesület vezetése célul tűzte ki, hogy a helyi fiatalokat összegyűjtse, illetve egy szervezetben tömörítse. Kezdetektől fogva igyekszünk olyan programokat szervezni, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a Szatymazi ifjúság köreiben. Szeretnénk egy igazi virágzó közösséget létrehozni, amelyben a fiatalok is jól érzik magukat, sőt tevékeny részesei is az Egyesületen belül zajló kezdeményezéseknek, folyamatoknak. Elsősorban a fiatalok részére szervezünk szabadidős programokat: HÁLÓPARTY, Filmklub, ACTIVITY, gyereknap, sportvetélkedő, színjátszó kör, HALOWEEN-PARTY-filmvetítés, mikulásjárás, karácsonyi filmklub extra, mesterségek-hete stb...

A SZAFT ez évtől Önkormányzati támogatásban is részesül. Szoros együttműködést igyekszünk kialakítani a Művelődési Házzal, a Teleházzal, Általános Iskolával, helyi egyházközösséggel, és a Szatymazon működő többi civil szervezettel és intézménnyel is.

Régóta tervezzük, hogy létrehozzuk településünkön a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzatot azonban ennek sikerességéhez szélesebb alapokra kell helyezni a szatymazi fiatalok körében folytatott program szervező tevékenységünket is. Egyesületünk tagja a Homokháti Gyermek és Ifjúsági Önkormányzatnak, egyenlőre megfigyelői státuszban, mert még nincs Gyermek és Ifjúsági Önkormányzatunk.

Hosszútávú célunknak tekintjük a szatymazi virágzó aktív közösségi élet kibontakoztatását, a többi helyi szervezettel intézménnyel, vállalkozókkal együttműködve, a  pályázatokon, szakmai fórumokon való részvételt, ugyanis meglátásunk szerint ez lehet az alapja a „fejlődő Szatymaz koncepció” érdemi megvalósulásának.

 

Kálmán  János
Elnök

 

Utoljára frissítve (2008 szeptember 11. (csütörtök) 19:06)