An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner
Ma 2018. augusztus 17., péntek, Jácint napja van. Holnap Ilona napja lesz.

Közlemények

Kedves Kistérségi Fiatalok!

Bizonyára nem először látogattok a Homokháti Kistérség ifjúsági portáljára!

A portál célja, hogy mindannyiunk számára elérhetővé tegye a szomszédos települések ifjúsági programjait. Emellett pedig olyan hasznos célt is szolgálhat számotokra a honlap, mint a nyertes pályázatokból megvalósuló programok népszerűsítése.

Mindannyiunk örömére, egyre több ifjúsági szervezet küldi be az ifi rendezvényekről szóló híradásait, és a települési ifjúsági élet kapcsán született cikkeit.
Hogy ez a színes program kavalkád még színesebb legyen, kérünk Titeket, küldjétek el őszi programajánlótokat, továbbá a helyi újságokba általatok írt vagy rólatok szóló cikkeiteket.
Ezekkel a Hírek, Rendezvénynaptár és a Sajtó rovatokat gazdagítjuk.

A „Lehet, hogy érdekes számodra” rovatba olyan írásokat várunk Tőletek, amelyeket Ti, fiatalok ajánlanátok a többiek figyelmébe.

A nyár végén pedig biztosak vagyunk abban, hogy a fotó archívumotok rengeteg izgalmas és emlékezetes képpel gyarapodott.
Ezeket a fotókat a portál Galéria rovatában tesszük közzé.

A megjelenítetni kívánt anyagokat elküldhetitek az ifjusag.homokhat@gmail.com címre.

 

Bejelentkezés

Hirlevél archívum

Eseménynaptár

Utolsó hónap augusztus 2018 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 31 1 2 3 4 5
week 32 6 7 8 9 10 11 12
week 33 13 14 15 16 17 18 19
week 34 20 21 22 23 24 25 26
week 35 27 28 29 30 31
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark
Sziasztok!

Mint azt talán már sejtitek közeleg a soros elnökség átadásának időpontja. Eme jeles eseményre MÁJUS 8-án kerül sor.
Arra gondoltunk kicsit mássá, különlegessé tennénk a "ceremóniát", mégpedig egy kis filmvetítéssel.
Annyit hallunk egymásról, látogatunk el egymáshoz, próbálunk ismerkedni, de ez sajnos, valljuk be, soha nem sikerül maradéktalanul. Az egész világ azt sulykolja, hogy dolgozzunk együtt, csináljuk közösen, legyünk egy csapat, olvadjunk egybe stb... Ez persze mind szép és természetesen összefogással valóban több mindent meg tudunk valósítani, de közben nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a szép nagy globális egységet különleges és egyedi emberek alkotják. Ahogy a Homokhátság is különleges és egyedi településekből épül fel. Mindannyiunknak a sajátja a legértékesebb. A maga nemében mind utánozhatalan, egyedi gyöngyszem. A soros átadón ezt szeretnénk bebizonyítani, természetesen a ti segítségetekkel. Arra kérünk mindenkit, hogy egy maximum 10 perces rövidfilmben mutassa be, milyen a saját települése ifi szemmel. Mi teszi különlegessé, mik azok a dolgok, ami nélkül elképzelhetelen Bordány, Ásotthalom, Zákányszék és a többiek (bocsánat,hogy nem sorolok fel mindenkit). Mi az, amire büszkék vagytok, milyenek a legszebb a helyek, miért szerettek ott élni...Tehát a feladat röviden az, hogy mutassátok be úgy a települést, ahogy csak ti, akik ott éltek, láthatjátok.
Mivel a film ifjúsági, határozottan megköveteli a komolytalanságot, úgyhogy mindenki eressze el bátran megvadult fantáziáját. Rossz film, vagy rossz megoldás nem létezik.

A további programról, a pontos időpontról természetesen egy szép meghívó keretein belül mindenkit értesíteni fogunk.
Köszönjük és jó munkát kívánunk!

Kozma Zsófia
Ifjúsági referens

Utoljára frissítve (2009 április 26. (vasárnap) 19:49)