An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner
Ma 2018. augusztus 17., péntek, Jácint napja van. Holnap Ilona napja lesz.

Közlemények

Kedves Kistérségi Fiatalok!

Bizonyára nem először látogattok a Homokháti Kistérség ifjúsági portáljára!

A portál célja, hogy mindannyiunk számára elérhetővé tegye a szomszédos települések ifjúsági programjait. Emellett pedig olyan hasznos célt is szolgálhat számotokra a honlap, mint a nyertes pályázatokból megvalósuló programok népszerűsítése.

Mindannyiunk örömére, egyre több ifjúsági szervezet küldi be az ifi rendezvényekről szóló híradásait, és a települési ifjúsági élet kapcsán született cikkeit.
Hogy ez a színes program kavalkád még színesebb legyen, kérünk Titeket, küldjétek el őszi programajánlótokat, továbbá a helyi újságokba általatok írt vagy rólatok szóló cikkeiteket.
Ezekkel a Hírek, Rendezvénynaptár és a Sajtó rovatokat gazdagítjuk.

A „Lehet, hogy érdekes számodra” rovatba olyan írásokat várunk Tőletek, amelyeket Ti, fiatalok ajánlanátok a többiek figyelmébe.

A nyár végén pedig biztosak vagyunk abban, hogy a fotó archívumotok rengeteg izgalmas és emlékezetes képpel gyarapodott.
Ezeket a fotókat a portál Galéria rovatában tesszük közzé.

A megjelenítetni kívánt anyagokat elküldhetitek az ifjusag.homokhat@gmail.com címre.

 

Bejelentkezés

Hirlevél archívum

Eseménynaptár

Utolsó hónap augusztus 2018 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 31 1 2 3 4 5
week 32 6 7 8 9 10 11 12
week 33 13 14 15 16 17 18 19
week 34 20 21 22 23 24 25 26
week 35 27 28 29 30 31
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

A Forráskúti Ifjúsági Kulturális és Szabadidős Egyesület, rövidített nevén FIKUSZ 2003. márciusában született meg. Lelkes fiatalok hozták létre, hogy maguk és kortársaik számára igényes, kulturált szórakozási lehetőséget teremtsenek.Úttörő kezdeményezés volt ez, hisz ezelőtt nem volt hasonló civil szervezet Forráskúton. Az elmúlt két esztendőben a FIKUSZ tagjai aktívan részt vettek a Jerney János Művelődési Ház és Könyvtár rendezvényein, mint szereplők, de a szervezési feladatokban is komoly segítséget jelentenek.Az egyesület tagsága főként diákokból áll, általános iskolás, középiskolás és felsőoktatásban tanulók egyaránt megtalálhatók a tagok közt. A taglétszám jelenleg 62 fő, életkor szerint 13-30 évesig. Az egyesület elnöke Kecskeméti Ildikó, elnökhelyettes Lippai Gabriella, titkár Kovács Mónika.

Az egyesület elérhetősége:
levélcím: FIKUSZ Egyesület, 6793 Forráskút, Petőfi S. u. 1.
telefon: 62/287-023
email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. .
honlap: www.fikusz.uw.hu

A Forráskúti Ifjúsági Kulturális és Szabadidős Egyesület minden héten, pénteken klubestet szervez, a tagság és minden igényes kikapcsolódás iránt érdeklődő fiatal számára a Jerney János Művelődési Ház és Könyvtár kistermében. Az este folyamán lehet pingpongozni, társasjátékozni, vagy csak egy jót beszélgetni. Az egyesület a településen mára elismert és erkölcsileg támogatott szervezetté vált, mely létfontosságát is bizonyította már.

Kecskeméti Ildikó