An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner
Ma 2018. augusztus 17., péntek, Jácint napja van. Holnap Ilona napja lesz.

Közlemények

Kedves Kistérségi Fiatalok!

Bizonyára nem először látogattok a Homokháti Kistérség ifjúsági portáljára!

A portál célja, hogy mindannyiunk számára elérhetővé tegye a szomszédos települések ifjúsági programjait. Emellett pedig olyan hasznos célt is szolgálhat számotokra a honlap, mint a nyertes pályázatokból megvalósuló programok népszerűsítése.

Mindannyiunk örömére, egyre több ifjúsági szervezet küldi be az ifi rendezvényekről szóló híradásait, és a települési ifjúsági élet kapcsán született cikkeit.
Hogy ez a színes program kavalkád még színesebb legyen, kérünk Titeket, küldjétek el őszi programajánlótokat, továbbá a helyi újságokba általatok írt vagy rólatok szóló cikkeiteket.
Ezekkel a Hírek, Rendezvénynaptár és a Sajtó rovatokat gazdagítjuk.

A „Lehet, hogy érdekes számodra” rovatba olyan írásokat várunk Tőletek, amelyeket Ti, fiatalok ajánlanátok a többiek figyelmébe.

A nyár végén pedig biztosak vagyunk abban, hogy a fotó archívumotok rengeteg izgalmas és emlékezetes képpel gyarapodott.
Ezeket a fotókat a portál Galéria rovatában tesszük közzé.

A megjelenítetni kívánt anyagokat elküldhetitek az ifjusag.homokhat@gmail.com címre.

 

Bejelentkezés

Hirlevél archívum

Eseménynaptár

Utolsó hónap augusztus 2018 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 31 1 2 3 4 5
week 32 6 7 8 9 10 11 12
week 33 13 14 15 16 17 18 19
week 34 20 21 22 23 24 25 26
week 35 27 28 29 30 31
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

A Kulturális és Szabadidős Egyesület 1998-ban alakult, 1999-től bejegyzett közhasznú szervezet. Bordány község egyetlen közhasznú civil ifjúsági szervezete. Aktív tagjainak száma jelenleg 40 fő. Az egyesület 2000. április 1-től pályázat keretében létrehozta és immár nyolcadik éve folyamatosan működteti a bordányi Teleházat, amelyet immár negyedik éve a Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzattal közösen működtetett Bordányi Ifjúsági Információs Pont fogadott be.Az egyesület információs szolgáltatásai keretében alkalmi rendszerességgel saját újságot ad ki b.i.l.d. néven, amely ingyenesen 200-300 példányban kerül a településen élők postaládáiba. Aktívan részt vesz a település ifjúsági életének koordinálásában, kulturális és szabadidős programjainak szervezésében, lebonyolításában. Az egyesület berkein belül működik a Bordányi Amatőr Színjátszó Kör. Az országban egyedülálló módon működtetik a Bordányi Baráti Kört, amely a helyben élő fiatalok önkéntes munkájának elismerésére szolgáló rendszerrel büszkélkedhet. A KÖR Bank segítségével hátrányos helyzetű fiatalok is szolgáltatásokhoz, segítséghez juthatnak, illetve munkájuk által (szórólap terítés, kreatív tervező munkák, újságírás, stb.) tapasztalatokat, elismeréseket szerezhetnek. Az egyesület 2005. március óta Eurodesk helyi partnerszervezet. 

Elérhetőségeink:

Kulturális és Szabadidős Egyesület
6795 Bordány, Park tér 1.
Levélcím: 675 Bordány, Pf.: 13.
Telefon: (62) 588-131
Fax: (62) 588-130
www.telecity.hu

Utoljára frissítve (2008 március 15. (szombat) 22:11)