An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner
Ma 2018. augusztus 17., péntek, Jácint napja van. Holnap Ilona napja lesz.

Közlemények

Kedves Kistérségi Fiatalok!

Bizonyára nem először látogattok a Homokháti Kistérség ifjúsági portáljára!

A portál célja, hogy mindannyiunk számára elérhetővé tegye a szomszédos települések ifjúsági programjait. Emellett pedig olyan hasznos célt is szolgálhat számotokra a honlap, mint a nyertes pályázatokból megvalósuló programok népszerűsítése.

Mindannyiunk örömére, egyre több ifjúsági szervezet küldi be az ifi rendezvényekről szóló híradásait, és a települési ifjúsági élet kapcsán született cikkeit.
Hogy ez a színes program kavalkád még színesebb legyen, kérünk Titeket, küldjétek el őszi programajánlótokat, továbbá a helyi újságokba általatok írt vagy rólatok szóló cikkeiteket.
Ezekkel a Hírek, Rendezvénynaptár és a Sajtó rovatokat gazdagítjuk.

A „Lehet, hogy érdekes számodra” rovatba olyan írásokat várunk Tőletek, amelyeket Ti, fiatalok ajánlanátok a többiek figyelmébe.

A nyár végén pedig biztosak vagyunk abban, hogy a fotó archívumotok rengeteg izgalmas és emlékezetes képpel gyarapodott.
Ezeket a fotókat a portál Galéria rovatában tesszük közzé.

A megjelenítetni kívánt anyagokat elküldhetitek az ifjusag.homokhat@gmail.com címre.

 

Bejelentkezés

Hirlevél archívum

Eseménynaptár

Utolsó hónap augusztus 2018 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 31 1 2 3 4 5
week 32 6 7 8 9 10 11 12
week 33 13 14 15 16 17 18 19
week 34 20 21 22 23 24 25 26
week 35 27 28 29 30 31
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

A klub 2005. áprilisában  alakult meg bordányi fiatalok és fiatal házaspárok szervezésében.

A Bordányi Ifjúsági Klub Egyesület (továbbiakban: BIKE) legfőbb célja a bordányi ifjúság, ifjú családok összetartása és a család, mint példakép erősítése, ápolása. Tagjaink főként 20 évestől a 35 éves korig vannak jelen, de ettől függetlenül bárki csatlakozhat, aki a 12 évet betöltötte.

Gyakran szervezünk szellemi és fizikai programokat a bordányi érdeklődők számára. Rendezvényeink lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy a településünk fiataljai és az ifjú családosok együtt töltsék el szabadidejüket.

Megalakulásunk óta arra törekszünk, hogy programjaink egyre színvonalasabbak és egyre szélesebb körű igényt kielégítőek legyenek. Ezzel a törekvéssel folyamatosan gyarapodó érdeklődési kört vonzanak rendezvényeink.

Nagyobb ünnepeken (Húsvét, Karácsony) hagyományokat elevenítünk fel, ifjúsági tábort és természetjáró túrákat is szervezünk az érdeklődőknek.

Együttműködünk a bordányi önkormányzattal. A helyi civil szervezetekkel. és a testvértelepüléseink ifjúsági szervezeteivel egymást segítve szervezzük programjainkat és erősítjük a helyi kulturális életet.
Fontos számunkra a közösségi szellem ápolása és fenntartása minden korosztály számára, rendezvényeink is ezt szolgálják.
Ezen törekvéseinket alátámasztja a már hátunk mögött  hagyott rendezvényeink az I. Családi nap, I. II. III. Sütő-főző Fesztivál, I: II. Mikulás party, I. II. Origami party, Egészségügyi Fórum helyi orvosok és természetes egészséggel, hittel foglalkozók részvételével, valamint egyéb sport és kulturális rendezvényeink.
Jelenleg fontos szerepet tölt be a klub életében az amatőr asztalitenisz csapat tevékenysége.


Egy kis előzetes a 2008-as év programjaiból:

- 2008. május. 24. (szombat) Családi nap II. helyszín: bordányi Faluház parkja
- 2008. szeptember. 13. (szombat) Sütő-főző Fesztivál IV.  helyszín: bordányi Faluház parkja
- 2008. december. 06. (szombat) III. Mikulás-party  helyszín: bordányi Idősek Napközi Otthona