An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner
Ma 2018. augusztus 17., péntek, Jácint napja van. Holnap Ilona napja lesz.

Közlemények

Kedves Kistérségi Fiatalok!

Bizonyára nem először látogattok a Homokháti Kistérség ifjúsági portáljára!

A portál célja, hogy mindannyiunk számára elérhetővé tegye a szomszédos települések ifjúsági programjait. Emellett pedig olyan hasznos célt is szolgálhat számotokra a honlap, mint a nyertes pályázatokból megvalósuló programok népszerűsítése.

Mindannyiunk örömére, egyre több ifjúsági szervezet küldi be az ifi rendezvényekről szóló híradásait, és a települési ifjúsági élet kapcsán született cikkeit.
Hogy ez a színes program kavalkád még színesebb legyen, kérünk Titeket, küldjétek el őszi programajánlótokat, továbbá a helyi újságokba általatok írt vagy rólatok szóló cikkeiteket.
Ezekkel a Hírek, Rendezvénynaptár és a Sajtó rovatokat gazdagítjuk.

A „Lehet, hogy érdekes számodra” rovatba olyan írásokat várunk Tőletek, amelyeket Ti, fiatalok ajánlanátok a többiek figyelmébe.

A nyár végén pedig biztosak vagyunk abban, hogy a fotó archívumotok rengeteg izgalmas és emlékezetes képpel gyarapodott.
Ezeket a fotókat a portál Galéria rovatában tesszük közzé.

A megjelenítetni kívánt anyagokat elküldhetitek az ifjusag.homokhat@gmail.com címre.

 

Bejelentkezés

Hirlevél archívum

Eseménynaptár

Utolsó hónap augusztus 2018 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 31 1 2 3 4 5
week 32 6 7 8 9 10 11 12
week 33 13 14 15 16 17 18 19
week 34 20 21 22 23 24 25 26
week 35 27 28 29 30 31
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark
Hírek
Az Ásotthalmi Ifjúsági Önkormányzat 2008. szeptember 6-án 17 órától tartja soron következő ülését az ásotthalmi Ifjúsági Házban. Kókai Ágnes ifjúsági polgármester és a képviselő-testület tagjainak feladata az év hátralévő programjainak tisztázása lesz.

Ásotthalmon 2007 augusztusában kezdte meg munkáját a második ifjúsági képviselő-testület, melynek képviseleti ciklusa 2007-től 2011-ig tart. Az ifjú képviselők az elmúlt egy évben aktívan vettek részt a település kulturális és sport életében. 2007 decemberében a hagyományteremtő szándékkal szervezett Mikulás Bállal debütált az Ifjúsági Önkormányzat. A színvonalas báli műsor és a hajnalig tartó jó hangulat pozitív előképe volt a további munkának. A kitartás és a lelkesedés nem hagyott alább az idei évben sem. A Kihívás Napja megszervezése – ami Ásotthalom települési sportnapja is egyben – szintén a fiatalok munkáját dicsérte. Augusztus – szeptember folyamán pedig az Elvarázsolt padlás zenés darab bemutatásában működnek közre az ifjú képviselők.