An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner
Ma 2018. augusztus 17., péntek, Jácint napja van. Holnap Ilona napja lesz.

Közlemények

Kedves Kistérségi Fiatalok!

Bizonyára nem először látogattok a Homokháti Kistérség ifjúsági portáljára!

A portál célja, hogy mindannyiunk számára elérhetővé tegye a szomszédos települések ifjúsági programjait. Emellett pedig olyan hasznos célt is szolgálhat számotokra a honlap, mint a nyertes pályázatokból megvalósuló programok népszerűsítése.

Mindannyiunk örömére, egyre több ifjúsági szervezet küldi be az ifi rendezvényekről szóló híradásait, és a települési ifjúsági élet kapcsán született cikkeit.
Hogy ez a színes program kavalkád még színesebb legyen, kérünk Titeket, küldjétek el őszi programajánlótokat, továbbá a helyi újságokba általatok írt vagy rólatok szóló cikkeiteket.
Ezekkel a Hírek, Rendezvénynaptár és a Sajtó rovatokat gazdagítjuk.

A „Lehet, hogy érdekes számodra” rovatba olyan írásokat várunk Tőletek, amelyeket Ti, fiatalok ajánlanátok a többiek figyelmébe.

A nyár végén pedig biztosak vagyunk abban, hogy a fotó archívumotok rengeteg izgalmas és emlékezetes képpel gyarapodott.
Ezeket a fotókat a portál Galéria rovatában tesszük közzé.

A megjelenítetni kívánt anyagokat elküldhetitek az ifjusag.homokhat@gmail.com címre.

 

Bejelentkezés

Hirlevél archívum

Eseménynaptár

Utolsó hónap augusztus 2018 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 31 1 2 3 4 5
week 32 6 7 8 9 10 11 12
week 33 13 14 15 16 17 18 19
week 34 20 21 22 23 24 25 26
week 35 27 28 29 30 31
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

ADATAINK
Név: Ásotthalmi Ifjúsági Egyesület
Vezető: Papp Renáta elnök
Székhely: Ifjúsági Ház 6783 Ásotthalom, Jókai u. 4.
Levelezési cím: 6783 Ásotthalom, Móra F. u. 6.
Honlap: www.asottifi.hu
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
Tel.:30/4246823

Alapítás éve: 1999.
Tagok száma: 30 fő
Működési terület: helyi szervezet

Együttműködő partnerek:

Ásotthalom Község Önkormányzata, Homokháti Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, Ifjúsági Önkormányzat (Ásotthalom), Kiss Ferenc Általános Iskola (Ásotthalom), Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár (Ásotthalom), Gondozási Központ (Ásotthalom), Borostyán Nyugdíjas Klub (Ásotthalom), helyi vállalkozók


Mottónk
 „Ha hajót akarsz építtetni az emberekkel, akkor ne a favágást és a munkát szervezd meg, hanem ébreszd fel bennük a tenger iránti olthatatlan vágyat.” (Antoine de Saint-Exupery)

Misszió, tevékenység
Az Ásotthalmi Ifjúsági Egyesület 1999-ben jött létre az ásotthalmi fiatalok alulról jövő kezdeményezéseként. Az alapítók fontosnak tartották, hogy egy tevékeny közösséget alkotva segítsék Ásotthalom ifjúsági életének előmozdítását – azaz a fiatalok a fiatalokkal a fiatalokért tevékenykedjenek.
Ennek érdekében kulturális, művelődési, sport és egyéb jellegű programokat szervezünk a fiataloknak, segítjük a települési rendezvények megvalósítását. Nagy hangsúlyt fektetünk a fiatalok bevonására – az általános iskolás generáció megszólítására, a fiatal felnőttek Ásotthalmon tartására.
Az Ifjúsági Egyesület képviseli a fiatalok érdekeit a települési szintű döntések meghozatala során, helyi ifjúságpolitika kialakítását generálja. Segíti a helyi fiatalok  érdekérvényesítését egyéni és közösségi szinten. Széles kapcsolati hálót tartunk fent: a település intézményeivel, civil szervezeteivel, a helyi Ifjúsági Önkormányzattal, a Homokháti Kistérség gyermek- és ifjúsági önkormányzataival, szervezeteivel.
Az Egyesületbe belépő, a programok során hozzánk csatlakozó fiatalokat egyaránt a lelkesedés, a kitartás, kreativitás jellemzi. Számukra az Ifjúsági Egyesület az a közeg, ahol ötleteik valóra válhatnak, ahol terveikhez segítséget és forrást találhatnak.


Projektek

2004 – Civilek a pályán (Mórahalmi Kistérség)