An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner
Ma 2018. május 24., csütörtök, Eszter és Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz.

Közlemények

Kedves Kistérségi Fiatalok!

Bizonyára nem először látogattok a Homokháti Kistérség ifjúsági portáljára!

A portál célja, hogy mindannyiunk számára elérhetővé tegye a szomszédos települések ifjúsági programjait. Emellett pedig olyan hasznos célt is szolgálhat számotokra a honlap, mint a nyertes pályázatokból megvalósuló programok népszerűsítése.

Mindannyiunk örömére, egyre több ifjúsági szervezet küldi be az ifi rendezvényekről szóló híradásait, és a települési ifjúsági élet kapcsán született cikkeit.
Hogy ez a színes program kavalkád még színesebb legyen, kérünk Titeket, küldjétek el őszi programajánlótokat, továbbá a helyi újságokba általatok írt vagy rólatok szóló cikkeiteket.
Ezekkel a Hírek, Rendezvénynaptár és a Sajtó rovatokat gazdagítjuk.

A „Lehet, hogy érdekes számodra” rovatba olyan írásokat várunk Tőletek, amelyeket Ti, fiatalok ajánlanátok a többiek figyelmébe.

A nyár végén pedig biztosak vagyunk abban, hogy a fotó archívumotok rengeteg izgalmas és emlékezetes képpel gyarapodott.
Ezeket a fotókat a portál Galéria rovatában tesszük közzé.

A megjelenítetni kívánt anyagokat elküldhetitek az ifjusag.homokhat@gmail.com címre.

 

Bejelentkezés

Hirlevél archívum

Eseménynaptár

Utolsó hónap május 2018 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 18 1 2 3 4 5 6
week 19 7 8 9 10 11 12 13
week 20 14 15 16 17 18 19 20
week 21 21 22 23 24 25 26 27
week 22 28 29 30 31
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark
nz_foto.jpgKedves Fiatalok!

 

 A Homokhát Kistérségi Ifjúsági Portál kistérségi kezdeményezés eredményeképpen jött létre. Nevében is utal arra, hogy Nektek, a homokháti fiataloknak kínál egyfajta virtuális „közösségi teret” és lehetőséget arra, hogy a Homokhátság fiataljaiként valóban „találkozhassatok”, egymásra lelhessetek a világháló adta komunikációs csatornának köszönhetően.

Kedves Fiatalok! Ez az ifjúsági portál több egy egyszerű honlapnál, hiszen gyorsan és hatékonyan tudtok közölni egymással fontos információkat, miközben úgy érezhetitek, hogy egy olyan közösségi weblapon lehettek együtt, amely Nektek, és Rólatok szól, mi több, Ti magatok szerkeszthetitek azt!

A honlapon a „Bemutatkozunk” rovatban az általatok működtetett ifjúsági szervezetek célkitűzéseiről olvashattok, így még inkább megfoghatóvá, leírhatóvá válik számotokra az a tevékenység, amit a többiek végeznek. A „Képgalériának” köszönhetően meg is lehet tekinteni az ifjúsági csoportjaitok életéből vett fotókat, ide folyamatosan lehet feltölteni a legfrissebb képeket.

A „Rendezvénynaptár” segítségével informálódni tudtok a kistérség fiatalságát érintő rendezvények időpontjáról, helyszínéről, egyéb érdekes részleteiről.

A „Hírek” rovatban az egymás munkájáról, programjairól megírt, és általatok beküldött információkat olvashatjátok.

A „Sajtó” rovatban az ifjúsági csoportok tagjai által megírt saját cikkek mellett, a rólatok szóló, különböző lapokban megjelent tudósítások kapnak helyet, valamint olyan témájú írások, amelyek remélhetőleg érdekelnek Titeket, amelyek újdonságokkal szolgálhatnak számotokra.

A honlapnak természetesen van „Fóruma” is, ahol megoszthatjátok egymással véleményeteket, vagy csak egyszerűen üzenhettek a többieknek.

A Homokhát Kistérségi Ifjúsági Portál tehát Nektek, a homokháti fiataloknak ad internetes találkozási helyet, ahol élő, interaktív kapcsolatban állhattok egymással, ahol a közlendőket, képeket nemcsak olvashatjátok, nézhetitek, hanem a különböző információkat Ti magatok tölthetitek fel.

Kedves Fiatalok! Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a portált és kívánjuk, hogy sok örömet, és egyben gazdag információforrást nyerjetek általa!

 

  Nógrádi Zoltán
országgyűlési képviselő
 

 

 

 

Utoljára frissítve (2008 május 09. (péntek) 14:18)