An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner
Ma 2018. augusztus 17., péntek, Jácint napja van. Holnap Ilona napja lesz.

Közlemények

Kedves Kistérségi Fiatalok!

Bizonyára nem először látogattok a Homokháti Kistérség ifjúsági portáljára!

A portál célja, hogy mindannyiunk számára elérhetővé tegye a szomszédos települések ifjúsági programjait. Emellett pedig olyan hasznos célt is szolgálhat számotokra a honlap, mint a nyertes pályázatokból megvalósuló programok népszerűsítése.

Mindannyiunk örömére, egyre több ifjúsági szervezet küldi be az ifi rendezvényekről szóló híradásait, és a települési ifjúsági élet kapcsán született cikkeit.
Hogy ez a színes program kavalkád még színesebb legyen, kérünk Titeket, küldjétek el őszi programajánlótokat, továbbá a helyi újságokba általatok írt vagy rólatok szóló cikkeiteket.
Ezekkel a Hírek, Rendezvénynaptár és a Sajtó rovatokat gazdagítjuk.

A „Lehet, hogy érdekes számodra” rovatba olyan írásokat várunk Tőletek, amelyeket Ti, fiatalok ajánlanátok a többiek figyelmébe.

A nyár végén pedig biztosak vagyunk abban, hogy a fotó archívumotok rengeteg izgalmas és emlékezetes képpel gyarapodott.
Ezeket a fotókat a portál Galéria rovatában tesszük közzé.

A megjelenítetni kívánt anyagokat elküldhetitek az ifjusag.homokhat@gmail.com címre.

 

Bejelentkezés

Hirlevél archívum

Eseménynaptár

Utolsó hónap augusztus 2018 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 31 1 2 3 4 5
week 32 6 7 8 9 10 11 12
week 33 13 14 15 16 17 18 19
week 34 20 21 22 23 24 25 26
week 35 27 28 29 30 31
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark
Sajtó

2007. június 27-én elfogadta Ásotthalom Község Képviselő-testülete Ásotthalom Község Ifjúságpolitikai Koncepcióját a 2007-2012. közötti időszakra vonatkozóan.

Az ifjúsági koncepció elkészítése alulról jövő kezdeményezésként indult útjára 2006 decemberében, amikor az Ásotthalmi Ifjúsági Egyesület együttműködésre kérte fel a helyi Ifjúsági Önkormányzatot, majd pedig a település Önkormányzatához fordulva közösen felhívták a figyelmet az ifjúsági koncepció elkészítésnek fontosságára.
A település vezetése egyet értve és támogatva a kezdeményezést, felkérte a fiatalok közösségét a koncepció elkészítésre. A fiatalok munkacsoportot hoztak létre, lefolytatták 2007 februárjában az ásotthalmi ifjúságkutatást. Majd március-április során széles helyi részvétellel műhelymunkák zajlottak, ahol együtt dolgozott a település polgármestere, önkormányzati képviselők, intézményvezetők, civil szervezetek képviselői és az ásotthalmi fiatalok. A műhelymunkán az ifjúsági helyzetelemzés részeként SWOT analízis készült az ásotthalmi fiatalok helyzetére vonatkozóan, majd problématérképet állítottak össze a résztvevők előkészítve a koncepcióhoz kapcsolódó cselekvési terveket.

Az Ásotthalmi Ifjúságpolitikai Koncepció gyakorlati megvalósítására, az éves cselekvési tervek elkészítésre, annak végrehajtására, és ellenőrzésére a fiatalok által a koncepcióban javasolt Ifjúsági kerekasztal létrehozásáról, valamint ifjúsági alap elkülönítéséről határozott a Képviselő-testület.
Petró Ferenc polgármester kifejtette, hogy az elkészült koncepciót példaértékűnek tartja, mert széles összefogással készült, valamint azért, mert az ásotthalmi fiatalok önállóan, önkéntes munkával készítették azt el. A képviselő-testület tagjai valamennyien elismerően véleményezték a koncepciót, és megvalósításában támogatásukat fejezték ki a fiataloknak. Kifejtették, hogy az abban rögzített elvek, irányok nemcsak a fiatalokra, hanem a település egész lakosságára érvényesek, így minden korosztály, társadalmi csoport felelősséggel tartozik annak megvalósulásáért.


Papp Renáta önkéntes segítő, Sáricz Ilona ifjúsági referens

Utoljára frissítve (2008 március 13. (csütörtök) 04:24)